lördag 24 april 2010

Ja vad ska man säga?!? Grattis??

Bild: lånad från www.Aftonbladet.se


Vad ska man säga om denna norska tjej som valt att gå ut och berätta att hon haft en kärleksnatt med Jonas?? Smart drag?? Hon fick 16.000 SEK för att tala ut i media.
Monica Lewinsky är känd för 1 grej och det är att hon pip av Bill Clinton. Det kan inte vara så kul att vara "känd" för en sådan grej, och vad hade denna norska jenta förväntat sig?? Det är inte coolt att ha en affär med någon annans man, det kan aldrig bli bra. Skulle vilja säga att hon har skitit i det blå skåpet

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

rebban sa...

Men vad jag hörde på radio så uppgav han ett annat namn/identitet.. så hon gjorde väl inget fel där? Men jag kan hålla med om att 16 000 inte var så mkt att hänga i julgran för att sälja storyn ;)

Anonym sa...

Det är väl ändå han som är the bad guy! Som singel får man ligga med vem man vill tycker jag. Det är ju upp till ihopjäveln att stå emot!
/Linkan

Inreda Mera Hemma sa...

Om det nu ens är sant?!?!? Klart han är bad guy om han gjort det, men tycker fortfarande hon är dum som går ut med enna story, om den är sann... Inte smart drag av damen. Visst kan man som singel ligga med vem man vill, men det är inte speciellt coolt att gå ut och säga det, för det är inte coolt att ligga med upptagna karlar, NÅGONSIN;-D

Inreda Mera Hemma sa...

Jonas är då definitivt också skitit i det blå skåpet... Och hans handling är inte okej:-)) stackars Madde som måste läsa om detta 18 sidor i Aftonbladet idag, debatt i Nyhetsmorgon .. Fy vad jobbigt.