fredag 19 mars 2010

Tickande bomb




Jag kan inte låta bli att känna mig som en tickande bomb, barnmorskan var just förbi och hade läst gårdagens ultraljud rapport. Hon förklarade att min cervix är påverkad och att jag är öppen. Viktigt att min mage är igång så jag inte blir hård i magen och måste 'krysta' på toa då kan det starta??

- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

Anna B sa...

Tänk att du lyckats knipa i 6 dagar!!! Det var svårt att tro i helgen när allt var så upp-o-nervänt.

Drömde om er i natt, att lillan kom ut o att allt gått superbra. Jag var hemma hos er för att städa lite inför eran hemkomst... Undra varför jag drömde det? Jag gillar ju inte att städa.. =) Men fint blev det!

Inreda Mera Hemma sa...

Ja det har jag 6 dagar, min kropp måste få röra på sig lite annars kommer min rygg att gå av snart och då orkar jag inte föda.

Ja hemma är det kaos men jag ska be om hjälp av måla klart garderobsdörrar och lista barnrummet och städa:-)) men det är ju inte akut vi blir ju här ett tag, vad gullig du är som hjälpte till

känner att jag håller på tappa min gnista igen, jobbigt att ligga still

Lina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lina sa...

Följer bloggen slaviskt nu vännen!!! Är sååå spännande! Tänk så stark du är som klarar detta, var stolt över det!! ..och tänk att du kanske får hålla er lilla tös i famnen snart! :)

Men knip så länge du kan! du har ju klarat det i sex dagar.. några till kanske går!!?? ;) KRAM

Lindy sa...

Hej Frida!
Vi undrade just hur det stod till med dig & kollade din blogg & läser att du ligger i Umeå. Vilket elände för dig. Stort lycka till & det kommer garanterat att gå bra för er alla 3.
Hälsningar Linda & Patrik

Anna B sa...

Jag kan inte ens tänka mig hur det är att bara ligga där och inte veta vad som kommer att hända. Men det jag kan förstå är att tiden känns som en evighet. Jag är otroligt imponerad över att du trots allt är väldigt positiv och orkar! Du är grym ju!

Tänker ringa dig ikväll! Ja håller tummarna! O du såg väl tidigare att lillan är tingad till min lilleman!?! =) Tänkte så att du inte lovar bort henne till nån annan! =)

Inreda Mera Hemma sa...

Vad söta ni är jag ska inte lova bort damen snart får dom ju träffas på riktigt:-))

Jag ska göra mitt bästa för att vara gravid i 44 dagar till även om läkarna tror att det är omöjligt. Varje dag är ju bra. Nä nu ska vi sova.