måndag 18 februari 2008

Vår dusch

Godmorgon!

Vår dusch är väldigt konstigt, den är ganska ny, då den förra slangen gick av. Då åkte vår hyresvärd & köpte en ny duschslang.
Denna duschslang+munstycke passade inte heller i själva fästet i duschen, så duschen sitter som inte fast utan löst, strålen riktas därför in i väggen. Ibland är det värre än vanligt. Jag påpekade detta för hyresvärden & han for direkt & skulle byta. Men då sa säljaren att det finns bara den lösningen? Så nu undrar jag alla ni som inte har en sådan dusch om ni också duschar med en stråle som riktas in mot väggen & inte går att kontrollera? Eller är det så att säljaren inte visste bättre eller helt enkelt inte orkade sälja en ordentlig dusch? Detta är väl inget större problem så. Lite jobbigt ibland när man är riktigt sugen på att duscha och strålen riktas in i väggen och man måste hålla i duschen, men det är inte hela världen, ett i-lands problem! Så för att slippa detta problem finns det massa coola duschar. Som jag rekommenderar att köpa för att slippa problemet:

Annars i dag så har jag namnsdag, detta sägs om mitt namn :Frida är ett fornnordiskt namn som är bildat av ordet fridh som betyder 'skön, älskad'. Kan även vara en kortform av tyska namn som Frideborg, Alfrida, Elfrida och Valfrida.
Det äldsta belägget i Sverige är från år 1388.
Under 1980-talet och första halvan 1990-talet upplevde namnet en modevåg. Som bäst låg Frida på 10:e plats på topplistan (1993). Numera är tendensen något avtagande. Den 31 december 2005 fanns det totalt 28 057 personer i Sverige med namnet, varav 20 653 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 613 flickor namnet, varav 444 fick det som tilltalsnamn.

Efva Attling fyller 56 år i dag & John Travolta 54 år.

Godmorgon

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis på namnsdagen och grattis till din firma! Kul att den går bra!

Kram Frida W