onsdag 1 april 2009

Nu flyttar vi :-) Till Falkträsket....

Hej

Det som var på G var att vi skulle kolla på Radhus, och nu är det gjort vi älskade huset och nu ska vi flytta, i går sades vår lägenhet telefon boxer bredband & telefon upp. Berknat flyttdatum är 1 juli, hoppas vi kan lösa det så det blir 1 juni det passar mkt bättre, men vi får se. Snabba pix!

Vi ska flytta till Sunnanå, Ballerina gatan 7

Här ser ni lite kort på årt nya place, bilderna lånade från hemnet.se. Vi har inte köpt radhuset, för er som vill veta så kostar det 1855 000:- på hemnet. Vi ska hyra det. Dom hyr nu ut den del av falkträsk husen antagligen för att dom inte blir sålda. Det är 6 radhus + 2 stora hus som hyrs ut. Om någon kommer och vill köpa huset medans vi bor där har vi 3 månader på oss att flytta eller så kontrar vi deras bud och köper. Risken att det kommer någon och vill handla är i mina ögon liten då det är så många som är uthyrda.

Känns KANON!!!!!!!!!!!!!!!!!! Även om vi trivs nu där vi bor, men inget varar för evigt och vi måste ju flytta så är det. Det funderades en hel del kring pengar , vi gjorde budget och pratade med våra föräldrar och ja efter några timmar kom vi från till att det bara kan bli kanon:-)

Har fikat med Emma Dessie och Lina på stan, nu sitter jag med silver fakturor och nya kundordrar. Ska jobba på fram till kl 18.0o då jag far till smedjan....

Jo detta är inget Aprilskämt...

4 kommentarer:

Dessie sa...

Tack för i dag gumman, jättemysigt! Så himla kul att få komma och titta då ni flyttat! Jag kommer och tar med trädgårdsböckerna!=) Kram

Anonym sa...

Åh vad kul för er!!! =) Grattis!

Anonym sa...

Dom där radhusen är tip top! Håller tummarna för att ni får bo kvar länge :) /Linkan

Inreda Mera Hemma sa...

JA vi får skriva till nyår så 6 månader safe i alla fall:-) Känner kanon:-)