torsdag 4 februari 2010

Gravid i v.25

Som ni ser kunde jag visst inte le... ska bli bättre nästa gång;-D
jag i v. 25

9 kommentarer:

Anonym sa...

Men va fan Frida... de syns ju knappt att du är på smällen!!! ;) Du får ta och fetta till dig lite!! :) I vecka 25 hade jag gått upp 10 kilo!! kanske inte något att skryta med men jag känner mig ju som ett fetto när jag ser på dig! :) Är på jobbet, har fått frågan tre gånger i veckan om det snart är dax... hehe.. inte riktigt, men tack för att jag får höra att jag ser ut att vara i vecka typ 38!!???? ;)

/ Lina

Dessie sa...

Åh mysigt!! =) Äh i vecka 40 hade jag med Liam gått upp 17 kilo, och med Charlie 9 kilo!! Alla är olika och varje gång är olika!
Kramas

Rebecca sa...

Du är så fin.. liten och nätt! Jävla lyllo!

Jag hoppas du har rätt Dessie... du ger mig hopp inför nästa!!

//Tjockisen Bohman

Inreda Mera Hemma sa...

Ni är väl inga tjockisar, nu slutar ni säga så alla är fina. Jag tror att jag kommer att gå upp det min kropp vill, jag äter då väldigt mycket, men ja som ni alla vet har jag ju magproblem och förmodligen en förbränningen som heter räser i förnamn, men lugn bara lugn jag tror att jag kommer att gå upp 10 kg i vätska sista månaden. hur som haver så är det viktigast hur bebisen mår. Vi måste ses snart och socailisera jag känner mig som en fånge i mitt eget hem... Kanske på lördag!?!? ;-D

Johanna sa...

Vilken fin liten mage du fått Frida! Hoppas du får blir frisk snart! Kram!

Anna sa...

Så fin du är, å så mysigt det är med bebismage! :) Saknar faktiskt min ibland... Dock inte v 39-magen när man ska vända sig på natten! ;)

sofie sa...

åh vad tjusigt! hoppas allt är bra med dig och maagen. =)

.: Elin :. sa...

Så fin du är!

Frida sa...

Tack alla, ja det går fort och magen växer. Längtar till maj.. Oj vad jag längtar