fredag 13 augusti 2010

Nya rutiner

Minifom dropparna tog slut i onsdags så vi kör utan. Dom har fungerat bra, då körde vi slaviskt 30 droppar varje mål( missa 1 gång på 3 månader) och nu helt utan och det verkar fungera bra


Nu är det bara NAN1 som gäller på flaska 165 ml per mål 6 mål per dag. Jag har helt slutat amma sen 1,5 vecka. Och det fungerar utmärkt.


Kram Frida

6 kommentarer:

I sa...

MEn va skönt att det funkar! Huvudsaken är ju att barnet OCH mamman mår bra, så kvittar det ju om man ammar eller ger flaska! NAN är då bättre än babysemp tycker jag också.. Även gröten sen när ni ska börja med det, är Nestles bättre.

Rebecca sa...

Skönt att det funkar, nu blir ju du och Micke lite mer jämställda också :)

Vi kör på babysemp och har inte haft nå problem med det... vad är det som gör NAN så mkt bättre?

Krams

I sa...

Många bebisar får mer gaser och mer ont i magen av Babysemp jämfört med NAN, tydligen innehåller NAN mindre laktos som en del är känsliga för, utan för den delen vara allergiska. Dessutom tycker jag personligen att de bebisar som äter bebysemp och kräks luktar mer illa, typ som "vuxenkräk" mer.. Men NAN bebisarna luktar det mer "bebiskräks" som inte luktar så mycket. Tycker också att NAN löser sig snabbare i vattnet än babysempen.
Men det är ju bara vad jag tycker, finns nog lika många som tycker babysemp är bättre!! Men så länge bebisarna är glada så är vi också glada, eller hur? :-)

Inreda Mera Hemma sa...

Ja själv har man ingen aning, det jag vet är att dom skiljer sig som du säger I på kräket och att det luktar olika Nan luktar ingenting speciellt vad jag har märkt

rebecca sa...

Ok... ja då kanske man ska testa NAN då... jag är ju ingen stor fan av kräks och har en liten kille som gärna kastar upp lite här och där! Tvättar i dagsläget en hel del kläder och handdukar för att det luktar så surt!

Inreda Mera Hemma sa...

Ja då sparar du ju lite på tvätten kanske?!?