lördag 14 augusti 2010

Ett stort plus med vårat hus...

Är att det har ventilation, som man kan slå av och på som man vill. Luften strömar igenom och det blir svalt och frisk luft kommer in... Ute nu är det 30 & inne är det 22, helt perfa.

Sen har huset massa andra plus också;-D Men ett tips till er som letar hus eller renoverar, sätt in ventilation, det är MYCKET bra att ha en varm sommar da´


Jag blir hemma med barn & hund från den roliga festen, av många anledningar, det ä varmt ute då sover hon apdåligt ivagnen, Elle har nyss varit sjuk, jag har ont i magen =dålig energi & våran AC fungerar inte i bilen...tråkig e jag men, ja så får det blir, kommer ju flera fester. Så ikväll blir det en tidig kväll & en film.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh är avundsjuk! Vi har nämligen bara självdrag i huset. Blir grymt varmt dagar som dessa!! Speciellt eftersom vi nästan enbart har fönster i söder... vi flyter bort! Tur att källaren är sval!

Tråkigt att du inte kan åka på festen. Men det kommer ju fler tåg! Ha en bra kväll!

Inreda Mera Hemma sa...

JAg självdrag är ju kankse inte en hit. Men du kan ju glädjas åt att det är varmt juni-aug sen kallt resten året:-P Åhh vad hemskt egentligen, varför bor vi i detta kalla land?