måndag 4 januari 2010

Måndag

Hej

Har nyss fått i min lunch, efter jobbet så åkte jag på solbacken och storhandlade mat sen rusta sen Rondellen ( ett tips åk dit nu jättefina grejor) Där fynda jag 1 lampa+ 1 skärm. Hade fyndat mera men plånboken måste hållas någonlunda stängd. Lamporna kändes nödvändiga.


Nu här hemma ska jag vika tvätt städa & vila. Jag ska också ringa lite samtal. Ringde bovärden och fråga om skottningen i vinter. Vet ni vad han sa? Att jag måste skotta parkeringen själv. Det ingår inte. Så jag betalar alltså 1200 kr per år och måste skotta själv?
Tror han svamlar, så jag ska ringa tekniska och höra. Om det är så? vet jag inte vad jag gör, skotta alldeles för mkt i helgen, och det verkar ju inte sluta snöa? Vilket ilands problem jag har?

3 kommentarer:

Dessie sa...

Bovärlden.. alltså på jobbet?!? 1200:- på jobbet?!? Det lät galet mycket! Kul att få se dig i går. Kram

Inreda Mera Hemma sa...

Jepp bovärden på jobbet, nej men 1200 kr är ganska okej, 100 kr månaden. Parkering ligger på 100-125 kr månaden ibland 150 kr. Nu betalar jag bara till April för då ska ju ju bli mamma:-D

Ja det var kul att ses i går. Måste komma och hälsa på dig någon dag? Har du någon dag ledig? Kram

Dessie sa...

Ja du ser vad jag kan om parkeringspengar! =) Jag tycker allt över gratis är dyrt! Ha ha. Jo men bara förkylningen släpper så har jag en massa lediga dagar framöver!