måndag 17 maj 2010

Ett test=mera sömn

Godmorgon

Här ligger vi och surrar





Mätt och belåten. Jag har ju väckt Elle varje natt 3-4 timma, i natt testa jag att vänta 5 timmar,jag fick det, ringde förlossningen och fråga. Och hon nöjd och glad. Trött var hon, hade säkert sovit längre om jag inte väckt henne.
Lite svårt innan man kommer in i rutiner.

Idag får vi besök av Bvc, sen vet jag inte vad som händer en prommis hoppas jag.

Godmorgon

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

Dessie sa...

Varför väcker du henne??

Carina sa...

Agnes sov ganska tidigt hela nätterna så det blev att hon åt mer dagtid istället för att ta igen nattmålen och kanske sov mindre oxå på dagarna...men det var det värt för sammanhängande nattvila innbär ju att man själv blir piggare :)

Inreda Mera Hemma sa...

jag tar dom råd jag får av Förlossningen, har inte så stor koll:-S Men det blir spännande att se på onsdag om hon gått upp i vikt.

Dessie sa...

Aha, ökar hon dåligt i vikt eller?!? Jag vet att till Jonas syster sa dom att hon skulle väcka och han skulle äta var 3:e timma för han var så liten och några veckor tidig.. så det kanske är därför då.
Annars så tycker jag att det är vansinne att köra stenhårt på var 3:e timma och väcka dom om dom ökar som dom ska i vikt. Det blir så hysteriskt runt allt. Dom vaknar då dom är hungriga och säger till. Ibland äter dom 6 ggr/ natt ibland 1, och i slutändan så ökar dom i vikt och mår topp ändå. =) Kraaam

Inreda Mera Hemma sa...

Nä det vet jag ju inte, får se på onsdag, hon har gått ner 250 gr vilket är helt normalt. Men jag gör som dom säger tills onsdag då kanske jag kan ta det mera chill. Du får komma hit & ge mig lite mamma tips gumman:-DD