söndag 6 maj 2007

Utomlands

Gokväll!

I dag var jag utomlands, i 4 minuter, vi åkte över gränsen vid Haparanda, fastna så klart i tullen haha, Finland here we come ! Det var ju självklart inte så märkvärdigt så , ja vi åkte på IKEA i stället.


Vår tripp började i Luleå, och vi gick in på en affär som hette Lush, www.lush.com , en hel affär med hemmagjorda tvälar, oj så trevlig affär, men tokdyrt det sluta med att jag inhandlat en gobit, så här skriver dom om tvålen. Kan vi hjälpa att vi har en tvål som påminner om en stor kaka smarrig, italiensk nougat? Kanske. Nu när vi ändå har det och den är krämig, fylld med bitar av torkad aprikos och parfymerad med olibanum kan vi inte klandra dig om du skulle vilja smaka.Men gör inte det, tvål smakar så gräsligt. Dofterna kan dock få förföra dig in i duschen och ge dig en nougatig, men fruktigt mjukgörande upplevelse!

Så om ni stöter på en sån affär gå in och njut:-) Ja Ikea, det var som vanligt kul, man går ett varv , eller två. Vi titta mest på sovrums möler, och andra möbler. Vi bodde på Haparanda Statshotell, vilket fint hotell, ser ni ? Hur många rum som helst, som ett slott. Jag är helt slut nu och ska snart sova, ledig i morgon, ska träffa min vän Dessie & Liam på stan igen, det ska bli najs, Kram

Inga kommentarer: