Klockan 07.30 senast skulle jag upp, klockan 9.10 snegla på klockan och släpa mig upp. Jag är så trött. Maud steg upp men vände om och har lagt sig igen:-) Idag åker vi upp till Forsbacka får se hur länge vi är där tills i morgon skulle jag tro.
igår var det en jättetrevlig dag med god mat & trevligt sällskap. Jag blev också hem en fåtölj rikare. Snygg som attan! Fick låna den av mamma som inte hade plats. Mamma hade lagat en supergod pesto som Ernst, lagad i Sommar med Ernst..
Ernsts svenska pesto
Antal portioner: 8
Färdigt på: 10 min
Ingredienser
1 knippe bladpersilja
1 knippe dill
1 knippe gräslök
250 g rostade solrosfrön
400 g västerbottensostrapsolja
1 st citronsalt och peppar
Gör så här
1. Lägg ner de rostade solrosfröna i en stor mortel och krossa dem. Hacka örterna och tillsätt i morteln. Mortla blandningen. Riv ner osten och tillsätt rapsolja till önskad konsistens. Avsluta med att pressa i en halv citronskiva och tillsätt salt och peppar efter behag
1. Lägg ner de rostade solrosfröna i en stor mortel och krossa dem. Hacka örterna och tillsätt i morteln. Mortla blandningen. Riv ner osten och tillsätt rapsolja till önskad konsistens. Avsluta med att pressa i en halv citronskiva och tillsätt salt och peppar efter behag
MUMS
Jättegott till grillat!
Såg just vädret för veckan och det ska regna i dag & i morgon och på onsdag blir det sol & varmare:-)
Godmorgon
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar