måndag 4 juni 2007

Skandal

Gomorgon !


I lördags satt vi bänkade framför kanal 9 för att se Sverige möta Danmark, en match jag verkligen såg framemot. Jättebra start 3-0 ledning mycket tack var Elmander, sen tappa Sverige sitt spel ganska rejält, och i andra var Danmark det bättre laget 3-3 står till slut Danmark in. I slutet av matchen som vi alla vet så springer en dansk supporter in för att slå ner domaren då han blåst för en straff för Sverige. Och ordet Skandal skrivs i Dansk och Svensk Historia.

(Bild: Aftonbladet) Denna man har orsakat en hel del, Danmark blev ifrån tagna sina 3 mål och Sverige tilldömdes seger. Ja visst kan man säga bra för oss ? Kan man det ? Nej absolut inte. Varför ska huliganer gång på gång förstöra fotbollen, Visst ska man kunna njuta av att se fotboll, eller ska man sitta och vänta på att matchen ska avbrytas på av en huligan som springer in på planen, ska domarna frukta för sina liv? Ska barnfamiljerna stanna hemma? Är det så vi vill ha det? Nu räcker det. Jag skulle gärna åka ner och se Sverige Danmark spela match, men inte om man vet att det kommer att bli slagsmål, sport handlar inte om slagsmål. Eller har Huliganerna redan vunnit?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vet vem killen är..han är ingen huligan. Helt vanlig kille serru..fick snefylla!/Frida

Anonym sa...

Hmm en snefylla spelar väl ingen roll INGEN ursäkt, det är skandal det han gjorde, hoppas han får fängelse... MVH Frida som har denna blogg

Anonym sa...

Vad jag menar är att tidningarna skriver att han är en huligan..vilket han inte är.

Anonym sa...

Aha nej kanske inte men det var mkt dumt gjort, men han har säkert lärt sig en läxa:-)mvh frida h